Het laatste nieuws

Nieuws

Op 23 januari organiseert Erasmus Academie de vernieuwde editie van de bekende Mastercourse Informatie- en documentmanagement.

Tijdens de mastercourse komen alle onderwerpen aan bod waar een ‘klassieke’ DIV’er verstand van zou moeten hebben en wordt tegelijkertijd de basis gelegd voor de ‘toekomstige’ DIV’er – de informatie-adviseur. 

Save the date: op do. 29 januari 2015 organiseert Initiatiefgroep KEI van 14.00-17.00 uur in Amsterdam een Rondetafelconferentie over de toekomst van het informatievak.

Op dit mini-symposium leggen vier deskundigen uit hoe Wikipedia een rijke bron voor cultureel onderzoek is geworden. In hoeverre speelt het een rol in discussies? Hoe kan Wikipedia neutraal blijven bij het beoordelen van de inhoud? En hoe is Wikipedia te gebruiken als een waardevol onderzoeksinstrument?

Deze cursus is volgeboekt!
Je kunt je niet meer aanmelden.
Vanwege de overweldigende hoeveelheid reacties gaan we proberen om een extra cursus te realiseren.
Mocht je interesse hebben, dan kun je een mail sturen naar daphne@depasse.nl<mailto:daphne@depasse.nl>.
Je ontvangt dan een bericht als er weer een mogelijkheid is om je aan te melden.
NB. Deze cursus is ook in-company mogelijk. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, kun je mailen naar: daphne@depasse.nl<mailto:daphne@depasse.nl> of erwin@hatch.nl<mailto:erwin@hatch.nl>.
Dank!

 


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: