Het laatste nieuws

Nieuws

Op 23 januari organiseert Erasmus Academie de vernieuwde editie van de bekende Mastercourse Informatie- en documentmanagement.

Tijdens de mastercourse komen alle onderwerpen aan bod waar een ‘klassieke’ DIV’er verstand van zou moeten hebben en wordt tegelijkertijd de basis gelegd voor de ‘toekomstige’ DIV’er – de informatie-adviseur. 

Save the date: op do. 29 januari 2015 organiseert Initiatiefgroep KEI van 14.00-17.00 uur in Amsterdam een Rondetafelconferentie over de toekomst van het informatievak.

Op dit mini-symposium leggen vier deskundigen uit hoe Wikipedia een rijke bron voor cultureel onderzoek is geworden. In hoeverre speelt het een rol in discussies? Hoe kan Wikipedia neutraal blijven bij het beoordelen van de inhoud? En hoe is Wikipedia te gebruiken als een waardevol onderzoeksinstrument?

Gratis 4-daagse cursus LEREN INNOVEREN voor informatieprofessionals.
Aangeboden door GO Fonds. We starten in januari 2015.
Er is plaats voor 12 deelnemers.  Je kunt je NU aanmelden!

Openbare bibliotheken in het sociaal domein.

The Alignment House nodigt u van harte uit voor de conferentie de Bredebieb op 28 november (13:00-19:00) bij het Kontakt der Kontinenten in Soetserberg (Utrecht).  Een werkconferentie over de openbare bibliotheek in het sociaal domein, en over de meest robuuste positionering van de bibliotheek: de Bredebieb.


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: