Het laatste nieuws

Nieuws

Delft University of Technology (TU Delft) is medio augustus volledig overgegaan op WorldShare Management Services (WMS) voor zijn bibliotheekbeheer. De TU Delft is de oudste technische universiteit van Nederland. Onlangs werd bekend dat TU Delft dit jaar op de wereldwijde QS Ranking stijgt van de 86e naar de 64e plaats.

EBSCO Information Services is dit jaar voor het eerst trotse hoofdsponsor van de KNVI en het jaarlijkse congres! U komt toch ook naar het congres? Wij verwelkomen u graag in onze stand!

Na vandaag staat donderdag 5 november 2015 rood omcirkeld in uw agenda met een uitroepteken. Die dag zal het NVBA samen met VADA Archieven, DE REE Archiefsystemen en de Universiteit Twente u meenemen naar de toekomst. Aan het einde van de dag mag u zelf bepalen of u en uw organisatie “Futureproof” zijn.

Uw collega’s willen steeds snellere en betere manieren om toegang tot informatie te krijgen en die te delen. Uw bedrijf wil kosten-efficiency. Hoe ondersteunt u onderzoek en samenwerking binnen uw organisatie en beschermt het tegelijkertijd voor het risico op inbreuk van de kopieerrechten?
 

Delft/Leiden, .. september 2015—Delft University of Technology (TU Delft), is medio augustus volledig overgegaan op WorldShare Management Services (WMS) voor zijn bibliotheekbeheer. 
De TU Delft is de oudste technische universiteit van Nederland. Onlangs werd bekend dat TU Delft dit jaar op de wereldwijde QS Ranking stijgt van de 86e naar de 64e plaats. Op de nationale ranglijst is de TU Delft van positie 4 naar 2 gestegen. De universiteitsbibliotheek is de tweede in Nederland die deze overstap op WMS maakt, na Tilburg University.
 

Op woensdag 16 december 2015 organiseert het bestuur van KNVI O&O een Kijkje in de Keuken bij de bijzondere bibliotheek Ets Haim, in het hart van het Joods Cultureel Kwartier te Amsterdam. Ets Haim maakt deel uit van het gelijknamige seminarium, opgericht in 1616 en sinds 1675 gevestigd in één van de bijgebouwen van de Portugese Synagoge te Amsterdam. In de bibliotheek bevinden zich veel unieke en bijzondere boeken en documenten die veel vertellen over de Joodse cultuur in Amsterdam. Tegelijkertijd is er tijdens dit Kijkje in de Keuken de mogelijkheid om het Joods Historisch Museum en de Portugese Synagoge te bezoeken.
 


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: