Het laatste nieuws

Nieuws

Save the date: op do. 29 januari 2015 organiseert Initiatiefgroep KEI van 14.00-17.00 uur in Amsterdam een Rondetafelconferentie over de toekomst van het informatievak.

Op dit mini-symposium leggen vier deskundigen uit hoe Wikipedia een rijke bron voor cultureel onderzoek is geworden. In hoeverre speelt het een rol in discussies? Hoe kan Wikipedia neutraal blijven bij het beoordelen van de inhoud? En hoe is Wikipedia te gebruiken als een waardevol onderzoeksinstrument?

Gratis 4-daagse cursus LEREN INNOVEREN voor informatieprofessionals.
Aangeboden door GO Fonds. We starten in januari 2015.
Er is plaats voor 12 deelnemers.  Je kunt je NU aanmelden!

Openbare bibliotheken in het sociaal domein.

The Alignment House nodigt u van harte uit voor de conferentie de Bredebieb op 28 november (13:00-19:00) bij het Kontakt der Kontinenten in Soetserberg (Utrecht).  Een werkconferentie over de openbare bibliotheek in het sociaal domein, en over de meest robuuste positionering van de bibliotheek: de Bredebieb.

BOBCATSSS is an annual symposium with themes relating to library and information science. The symposium is under the auspices of EUCLID (European Association for Library and Information Education and Research) and it is organized by students from at least two European universities.

Op vrijdag 28 november 2014 organiseert Jantine Zeeman de training 

Presenteren & Profileren voor informatieprofessionals in Weesp.

Tijdens deze training krijg je inzicht in presentatievaardigheden en -technieken en welke instrumenten je kunt inzetten om jezelf en je afdeling te profileren.


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: