Het laatste nieuws

Nieuws

Op 3 september tekenden beide verenigingen een intentieverklaring waarin zij uitspreken de samenwerking in de komende tijd verder vorm te geven. Het tekenen van de intentieverklaring is een eerste stap om te komen tot één beroepsvereniging, een platform voor professionals in informatiemanagement, informatietechnologie èn informatievoorziening.

Met eArchive kunnen organisaties al hun informatie centraal opslaan op één plek. Deze digitale informatie kan bijvoorbeeld afkomstig zijn uit databases, bedrijfsmappen, informatiesystemen en e-mails. Binnen eArchive is het tevens mogelijk om bewaartermijnen te koppelen aan bepaalde gegevens, denk hierbij bijvoorbeeld aan 7 jaar voor personeelsgegevens. eArchive is opgezet in overstemming met de geldende wetgeving en normen gericht op de NEN2082.

Tijdens het EIM ZomerEvent reikt KNVI voorzitter Michel Wesseling de Prissma Pitch 2015 uit. Meer dan 25 teams zonden een bijdrage in en 11 daarvan werden uitgenodigd om te pitchen. Uit de inzendingen is BolasPro als winnaar gekozen door de vakjury. BOLAS is een webapplicatie die docenten, leerlingen en studenten op didactische wijze stimuleert slimmer te zoeken naar informatie, deze informatie op een simpele manier te managen en eenvoudig te verwerken. 


Ik meld me aan voor de KNVI Nieuwsbrief!

*Verplicht veld
Ik ontvang de nieuwsbrief het liefst als: